iPhone tok utazáshoz

Az iPhone 6s már nem lehet Apple zászlóshajója most, hogy az iPhone 7-et bemutatták, de ez nem jelenti azt, hogy már idejétmúlt telefonról lenne szó és ne találnák rá iPhone tokot! Akár meg akarsz magadnak spórolni egy kis kellemetlenséget, akár a telefonodat akarod a lehető legjobb állapotban tartani, mi a védőtokok használatát ajánlunk neked!

Miért szükséges a védelem?

Mint az iPhone 6 , az iPhone 6s is lehet egy kicsit csúszós tapintású, köszönhető ez a meglehetősen vékony, éles sarkoknak. Rengeteg üvegfelület található az első oldalán, hogy megtörjön, vagy véletlenül megkarcolódjon, és bár a hátsó oldala fém, ellentétben a régi iPhone 4 / 4S-el, akkor is könnyű kárt okozni bennük egy elejtéssel. Ha azt szeretnénk, hogy megvédjük a iPhone 6s vagy iPhone 6-ot (és miért ne szeretnénk?). Egy iPhone tok jó módja annak, hogy pajzsként használjuk azt készülékünk védelmére egy véletlen elejtés közben.

iPhone 6 és iPhone 6s

Az egyetlen említésre méltó fizikai különbség a két iPhone között annyi, hogy, van egy kis különbség a vastagságban. Közel észrevehetetlen 0,01 hüvelyk. Van még egy kicsit jobban észrevehető súlynövekedés: iPhone 6s súlya 5,04 dkg képest az iPhone 6-os 4,55 dkg. De súlya nem befolyásolja az esetben a kompatibilitás, így ha már van egy iPhone 6 Ha szeretsz, akkor szinte biztosan illeszkedjen az új iPhone 6s is, hiszen a csatlakozók és a gombok elhelyezésén nem változtattak. Technikailag, iPhone 7 tok is illik mindkét telefonra, de a kivágások nem felelnek meg pontosan, így könnyen esztétikailag szörnyű lehet a végeredmény. Ha iPhone tok vásárlásra adod a fejed akkor feltétlenül győződj meg a Phonebox oldalán arról, hogy kompatibilis a jelenlegi Apple készülékeddel!

Ezek közül választhatsz

Sok iPhone tok fokozottan ütés és elejtésálló, de néhány esetben nem sokkal több, mint egy egyszerűbb védelem a telefonnak a szennyeződések és a folyadékok ellen. Azok számára, akik szeretnék maximalizálni zsebükben a helyet. Vannak Úgynevezett kinyithatós book-tokok is, amely képes kártya, készpénz tárolására, és természetesen a Apple telefonéra is. Ha gyakran találod magad úgy, hogy délutánonként lemerült az akkumulátorod, vannak van akkumlátoros hátlap, amivel a használati idő, akár 2 teljes napra is kinyújtható. Aztán vannak olyan tokok, amik semmire sem jók, azon kívül, hogy egész jól néznek ki. Ezek az úgynevezett egyedi iPhone tokok. Általában ezek csak mérsékelten ütésállók, viszont tény, hogy nem fog soha szembejönni az utcán egy hason példány.

Teszteljük az iPhone tokokat

Szerencsére tokokból kifogyhatatlan a piac, ha egy iPhone-ról van szó ellentétben androidos társakkal. Hogy megkönnyítsük a választásodat, összegyűjtöttünk néhány kedvenc tokot az iPhone 6s és iPhone 6 ra, így ha végigolvasod a cikket, biztos tudni fogod majd, hogy utazáshoz mire lesz szükséged.

Előnyök:

Ha a mobiltelefonod olyan, mint az enyém, hogy már számtalanszor esett a földre, dobtad el véletlenül, tört be a kijelzője, és még sokkal rosszabb dolgok is történtek vele, mint például egy aktatáskában tengődött napokat az iPhone, akkor kétség kívül egy ütésálló iPhone tokra lesz szükséged. Tehát, ha valaki hajlamos elfelejteni hova tette a dolgokat, ebben az esetben egy áldás lehet az a tok. Úgy tervezték, hogy clip simuljon fel a hátára, így azt kell mondanom, hogy nagyon nehéz elveszíteni a telefont ha felcsíptetjük a tokot valahova.

Hátrányok:

Az iPhone tok külső héja bemutatott néhány problémát számomra: ez megnehezítette, hogy eltávolítsam a telefont a tokból arra az időre, hogy felvegyem a bejövő hívásokat, és a tartóban, a telefon egy kicsit túl nehézkesen csúszik vissza a házba amikor a hívás véget ért. Amikor azonban már kivetted a külső héjból a telefont, tökéletesen illeszkednek probléma nélkül.

Tulajdonságok

Hasznosság: 10/10. Ez az iPhone tok megoldást nyújt a leggyakoribb utazási problémáknak. Hát mi ez, ha nem hasznos?

Hordozhatóság: 10/10. Ez elég kicsi ahhoz, hogy zsebben tartsuk és ne zavarjon ha leülünk benne.

Érték: 8/10. Ez egy kicsit drága egy mobiltelefon tok. De ez nem több, mint megvédeni a telefont, továbbá drága időt takarít meg utazás közben, biztosítva, hogy a telefon mindig ott legyen, ahol lennie kell.

Tartósság: 10/10. Ez az iPhone tok kiváló minőségű bőrből készült és egyértelműen tartós, sokáig minimális kopással használható!

Cool Factor: 7/10. Telefonommal csatlakoztatva a csípő, úgy éreztem, egy kicsit olyan, mint egy csipogót viselnék. De számomra sokkal fontosabb volt, hogy mindig hozzáférjek az Apple mobilomhoz, mintsem hogy ez zavarjon.

Végső Döntés:

Erősen ajánlott azoknak, akik gyakran utaznak iPhone-nal a zsebükben illetve kezükben!